Tiepoint, din partner for pålitelig overvåking med drone

Forbedre overvåkingsevnen din med Tiepoint

Tiepoint er en pålitelig leverandør av løsninger for droneovervåking, og tilbyr banebrytende teknologi og ekspertise for å beskytte dine eiendeler og operasjoner. Tiepoint har vært i bransjen siden 2010 og har etablert seg som en pioner innen bruk av drivstoffdrevne fastvingedroner og drivstoffdrevne helikopterdroner i ulike miljøer, fra maritime operasjoner til utfordrende arktiske forhold.

Omfattende droneovervåkingstjenester for ulike bruksområder

Våre omfattende tjenester for droneovervåking dekker et bredt spekter av behov:

Maritim overvåking: Beskytt kystlinjer, vannveier og havner mot ulovlige aktiviteter som smugling, piratvirksomhet og ulovlig fiske med våre årvåkne dronepatruljer.

Grensekontroll: Forbedre grensesikkerheten og grenseovervåkingen med vår effektive droneovervåking, som gjør det mulig å oppdage og reagere raskt på uautoriserte grensepasseringer.

Inspeksjon av infrastruktur: Oppretthold integriteten til kritisk infrastruktur, inkludert broer, rørledninger, kraftledninger og mer, ved hjelp av grundige droneinspeksjoner.

Søk- og redningsoperasjoner: Løft søk- og redningsoppdrag med presisjonen og effektiviteten til dronene våre, og lokaliser savnede personer eller gjenstander med uovertruffen nøyaktighet i utfordrende terreng.

Få tilgang til kraften i AI-drevet overvåking

Omfavn den transformerende kraften i AI-drevne løsninger for droneovervåking. Vår avanserte programvare identifiserer og sporer objekter av interesse på egen hånd, og genererer omfattende rapporter som revolusjonerer effektiviteten i overvåkingsoppdragene dine.

Hvorfor Tiepoint for dine behov for droneovervåking?

Overholdelse av regelverk 

Vi opererer som en sertifisert droneoperatør, overholder strenge myndighetskrav og har alle nødvendige tillatelser og lisenser.

Dyktige piloter 

Vårt erfarne pilotteam er godt kjent med den nyeste droneteknologien, noe som sikrer dyktige og pålitelige tjenester på tvers av alle operasjoner.

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for droneovervåking, nøye skreddersydd for å oppfylle dine spesifikke krav og overgå forventningene dine.

Forpliktelse til fremragende kvalitet

Vi er opptatt av å levere service av høyeste standard, og vi prioriterer sikkerhet og beskyttelse av dine eiendeler.

Legg ut på en reise med utvidet overvåking

Kontakt Tiepoint i dag for å utforske de enestående fordelene med våre løsninger for droneovervåking. Enten du trenger pålitelig maritim overvåking, omfattende landbasert overvåking eller avanserte AI-drevne løsninger, har vi ekspertisen som skal til for å dekke dine behov. Stol på at Tiepoint løfter overvåkingsoperasjonene dine, beskytter eiendelene dine og bidrar til trivselen i samfunnet ditt.

Dronestøtteløsning for uavhengige operasjoner

For de som ønsker å operere droner på egen hånd, tilbyr vår dronestøtteløsning ekspertveiledning og opplæring for å styrke teamet ditt. Samarbeid med Tiepoint for å oppnå kostnadseffektive og effektive løsninger som forbedrer overvåkingskapasiteten din.

DJI_20220826101024_0001-2

Du er eksperten

- la oss støtte deg og gi deg rom til å gjøre det du kan best

Er du en ingeniør, utrykningspersonell, bygg-inspektør eller fotograf? Opplever du å undergrave ekspertisen din av å bli overbelastet med nye droneregler, prosedyrer og utvikling?

Gjennom vår drone-støtte vil vi navigere gjennom dette minefeltet og få deg i luften på en trygg og lovlig måte

  • Vi tilbyr deg med kunnskapen og sikkerheten du trenger, slik at du kan fokusere på arbeidet og flyvingen. 
  • Vi utvikler prosedyrer og nødvendig dokumentasjon etter dine krav.
  • Vi tilbyr utdanning og trening.
  • Vi leverer drone-støtte og systemer for sikkerhets-håndtering.
Drone-støtte

Sikkerhet og kunnskap til deg!