Avdekke skjult innsikt med dronedrevne inspeksjoner

A quadrotor flying alongside a bridge during an inspection.

Omfavn en ny æra av fremragende inspeksjon

Tiepoint er en pioner innen dronebaserte inspeksjonsløsninger, og tilbyr innovative teknikker for å beskytte kritisk infrastruktur. Våre omfattende droneinspeksjoner, kombinert med avansert databehandling, gjør det mulig for deg å ta informerte vedlikeholdsbeslutninger og sikre langsiktig pålitelighet for eiendelene dine.

Utnyttelse av droner for ulike inspeksjonsbehov

Vår spesialiserte droneflåte, utstyrt med banebrytende sensorer og nyttelast, gjør det mulig for deg å utføre grundige inspeksjoner av et bredt spekter av infrastruktur, fra intrikate strukturer til store områder. Enten det dreier seg om å vurdere broer og kraftledninger, undersøke bygninger og strukturer, inspisere olje- og gassrørledninger eller overvåke vindturbiner, er Tiepoints droner dine pålitelige følgesvenner for omfattende inspeksjoner.

Avdekke skjulte problemer med kunstig intelligens og dataekspertise

Vårt team av databehandlere og AI-analytikere utvinner verdifull innsikt fra de enorme datamengdene som samles inn av dronene våre, slik at du kan optimalisere vedlikeholdsstrategiene dine. Automatiserte algoritmer for deteksjon av defekter effektiviserer inspeksjonsprosessen, mens omfattende rapporter tydelig dokumenterer funn, prioriterer reparasjoner og styrer forebyggende vedlikeholdstiltak.

Bærekraftig praksis med elektrisk droneteknologi

Tiepoint er opptatt av å ta vare på miljøet og benytter en flåte av elektriske droner, noe som minimerer miljøpåvirkningen sammenlignet med tradisjonelle inspeksjonsmetoder. Dronene våre opererer lydløst og effektivt, noe som reduserer støyforurensning og sparer drivstoffressurser, i tråd med vårt fokus på bærekraft.

Din pålitelige partner for prediktivt vedlikehold

Med over ti års erfaring og en dyp forståelse av kundenes inspeksjonsbehov er Tiepoint din betrodde partner for dronebaserte inspeksjonsløsninger. Vi skreddersyr tjenestene våre for å møte dine spesifikke behov, slik at du proaktivt kan identifisere og løse potensielle problemer før de eskalerer til kostbare reparasjoner eller sikkerhetsrisikoer.

Få full kontroll med droneinspeksjoner

Kontakt Tiepoint i dag for å bli med på en reise mot prediktivt vedlikehold og sikre din kritiske infrastruktur for langsiktig pålitelighet. Sammen kan vi forbedre sikkerheten og effektiviteten i driften din

DJI_20220826101024_0001-2

Du er eksperten

- la oss støtte deg og gi deg rom til å gjøre det du kan best

Er du en ingeniør, utrykningspersonell, bygg-inspektør eller fotograf? Opplever du å undergrave ekspertisen din av å bli overbelastet med nye droneregler, prosedyrer og utvikling?

Gjennom vår drone-støtte vil vi navigere gjennom dette minefeltet og få deg i luften på en trygg og lovlig måte

  • Vi tilbyr deg med kunnskapen og sikkerheten du trenger, slik at du kan fokusere på arbeidet og flyvingen. 
  • Vi utvikler prosedyrer og nødvendig dokumentasjon etter dine krav.
  • Vi tilbyr utdanning og trening.
  • Vi leverer drone-støtte og systemer for sikkerhets-håndtering.
Drone-støtte

Sikkerhet og kunnskap til deg!